!
!

COAX MULTITABS

!

COAX MULTITAB

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen
COAX MULTITAB 4 voudig

Multitap viervoudig (doorlus mogelijkheid). Deze multitap biedt de mogelijkheid om maximaal vier CAI aansluitingen van signaal te voorzien. Multitap is te gebruiken in combinatie met de UA of GHV versterkerserie. Tevens bestaat de mogelijkheid om de doorlus uitgang te gebruiken voor het eventueel doorkoppelen van een 2e multitap. Ongebruikte uitgangen altijd afsluiten met een afsluitweerstand RFC 75.

5 t/m 1000 MHz

COAX MULTITAB

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen
COAX MULTITAB 6 voudig

Multitap viervoudig (doorlus mogelijkheid). Deze multitap biedt de mogelijkheid om maximaal 6 CAI aansluitingen van signaal te voorzien. Multitap is te gebruiken in combinatie met de UA of GHV versterkerserie. Tevens bestaat de mogelijkheid om de doorlus uitgang te gebruiken voor het eventueel doorkoppelen van een 2e multitap. Ongebruikte uitgangen altijd afsluiten met een afsluitweerstand RFC 75.

5 t/m 1000 MHz

COAX MULTITAB

Levertijd:Maximaal 3-5 dagen
COAX MULTITAB 8 voudig

Multitap viervoudig (doorlus mogelijkheid). Deze multitap biedt de mogelijkheid om maximaal 8 CAI aansluitingen van signaal te voorzien. Multitap is te gebruiken in combinatie met de UA of GHV versterkerserie. Tevens bestaat de mogelijkheid om de doorlus uitgang te gebruiken voor het eventueel doorkoppelen van een 2e multitap. Ongebruikte uitgangen altijd afsluiten met een afsluitweerstand RFC 75.

5 t/m 1000 MHz